Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(Download) "Dödvatten" by Lena Ollmark # eBook PDF Kindle ePub Free

Dödvatten

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Dödvatten
  • Author : Lena Ollmark
  • Release Date : January 05, 2019
  • Genre: Monsters & Ghosts,Books,Kids,Fiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 1064 KB

Description

Max och Wera trÀffas pÄ ett behandlingshem. De Àr varandras motsatser, Wera har haft en tuff uppvÀxt med en psykiskt sjuk mamma som tagit sitt liv. Max Àr tjejen som har allt, bÄde pengar och utstrÄlning. Men Max sörjer sin tvillingsyster Julia, som omkommit i en seglarolycka.
Wera fÄr följa med Max till familjens gÄrd och seglarkollo Saltöga. Hon blir varmt mottagen av familjen och lyckan över att ha en riktig vÀn Àr övervÀldigande.
Men nÄgot skevar och det har med den döda Julia att göra. Hon Àr mÀrkligt nÀrvarande. Hennes rum finns bevarat i huset dÀr Weras klÀder och bakgrund inte passar in.
StÀmningen blir alltmer obehaglig. Wera rÄkar ut för olyckor, nÄgon tycks besöka hennes rum och saker som tillhört Julia dyker upp. Wera börjar tvivla pÄ sig sjÀlv. Inbillar hon sig? Eller Àr hon sjuk, precis som sin mamma? Har hon blivit besatt av Julia, eller Àr det Julia som kommit tillbaka frÄn de döda?
Under ett ovÀder ger Wera sig ut pÄ havet. DÀr tycks cirkeln sluten. Hon kommer att drunkna precis som sin mamma och som Julia. Eller finns det nÄgot under ytan som Àr mer skrÀmmande Àn döden?


Ebook Free Online "Dödvatten" PDF ePub Kindle